سيم جوش نقره 3٠ درصد روكشدار لوكاس

خرید سیم جوش نقره 30 درصد سيم جوش نقره 3٠ درصد دارای بهترین کیفیت خرید مستقیم از وارد کننده. مبدا:تركيه??

سيم جوش نقره نگين

مبدا:ايران?? وزن خالص:٢ كيلوگرم مورد استفاده جهت جوشكاري مس به مس،برنج،آهن

سیمجوش نقره نگین

مبدا: ایران?? وزن خالص: ۲ کیلوگرم مورد استفاده جهت جوشکاری مس به مس،آهن،برنج خواص: دارای استاندارد ایران و آلمان

سیم جوش و انواع آن

اگر از کارگاه ها و یا ساختمان های نیمه کاره ی مشغول به کار عبور کرده باشید. حتما با عملیات جوشکاری آشنایی دارید. جوشکاری انواع مختلف و نسبت به کاربرد خود انجام می شود. مثل جوش کاری زیر آب و …. در کل عملیات جوشکاری به اتصال بین دو فلز با حرارت می گویند. که با ذوب وسیله ای ساده ولی بسیار کاربردی به نام الکترود و یا سیم جوش فضاهای خالی بین دو فلز را پر می کنند. سیمجوش ها بسته به کار و اتصالات خاص دسته بندی می شوند. در ادامه با بازرگانی تهران نقره همراه باشید.
تا این وسیله ی پر کاربرد در صنعت را با هم برسی کنیم.

سیم جوش

انتخاب الکترود در جوشکاری بین دو فلز بسیار مهم است. به عنوان مثال برای متصل کردن دو فلز از جنس مس نمی توان از سیم جوش مدل آهنی استفاده کرد. مدل های سیم جوش ها را به 5 دسته تقسیم بندی می کنند که عبارتند از :

* آهنی

* غیر آهنی

* چدنی

* با آلیاژ های فولادی

*  فولاد های کربنی

در زمان استفاده از الکترود جوش ها توجه به نوع فلز بسیار مهم است. نسبت به جنس فلز بایستی انتخاب مناسبی از نظر جنس آلیاژ داشته باشیم. تا در طول زمان مشکلی از جدا شدن اتصالات و شکستگی های غیر منتظره جلوگیری کنیم.

اما علاوه بر جنس، دو نوع سیم جوش توپر ( Solid Wires ) و سیم جوش تو پودری ( Cored Wires ) موجود است.

ویژگی های یک سیم جوش مناسب

1- اتصال قوی و عمیق

آلیاژ های جوش به دلیل اتصال عمیق بین دو فلز می توانند اتصال قوی بین سازه ها و قطعات نازک که نیاز به دقت بالایی نیز دارند استفاده می شوند.

2- جوشکاری خودکار و مستمر

از آلیاژ های جوش تو پر برای جوشکاری خودکار و جوشکاری های نیازمند به اصطلاح تغزیه ی مستمر و خودکار دارند استفاده می شود به طوری که جوشکار سیم را با استفاده از یک تغذیه کننده ی خودکار به داخل حوضچه ی مذاب هدایت میکند. این روش مهارت بالایی را می طلبد.

3- افزایش سرعت جوشکاری

در جوشکاری هایی که از سیم جوش استفاده می شود، به علت سرعت بالا بسیار پرطرفدار و پر استفاده است. دلیل سرعت بالای استفاده از سیم جوش درصد رسوب بالای این سیم جوش ها هستند که به عملیات جوش کاری سرعت خوبی می بخشد.

انواع سیم جوش ها

همانطور که می دانید از جوشکاری در صنعت های زیادی نظیر کشتی سازی ، مخزن های فشار قوی و حرارتی و … استفاده می شود. پس انتخاب سیم جوش مناسب کاربرد آن بسیار اهمیت دارد. به گزارش تهران نقره سیم جوش ها را می توان به دسته های زیر از نظر کاربرد تقسیم بندی کرد.

1-  سیم جوش نقره

سیمجوش نقره از جمله سم جوش های بسیار پر کاربرد صنعتی می باشد. که برای اتصالات دو قطعه از جنس نقره ، دو قطعه از جنس مس و دو قطعه ی غیر هم جنس فلزی مورد استفاده قرار می گیرد. درصد به کارگیری نقره و خلوص نقره ی به کار رفته در این نوع سیم جوش ها می تواند از 0 تا 50 درصد متغیر باشد. هر چه درصد به کار رفته از نقره درون سیم جوش بالاتر باشد. اتصالات در برابر ارتعاش و ضربات گوناگون مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد.

از الکترود نقره در جوشکاری های گازی استفاده می شود. در اکثر مواقع در جوش کاری به جهت پر کردن منافظ بین اتصال دو فلز از الکترود و سیم جوش استفاده می شود. مگر اینکه بخواهیم اتصال کوچک یا به اصطلاح خال جوش بین دو فلز بزنیم. صحبت از درصد سیمجوش نقره شد. به عنوان مثال آلیاژ نقره 15 درصد در صنایع لوستر سازی ، یخچال سازی و … استفاده می شود. از مزایای استفاده از الکترود نقره می توان به جوشکاری روان ، تولید دود کم ، قدرت اتصال بالا و مقامت بسیار زیاد اشاره کرد.

الکترود نقره دارای انواع مختلفی از جهت روکش می باشد که عبارتند از :

* الکترود نقره با روکش کادمیوم

کادمیوم را می توانیم در دسته بندی آلیاژ های لحیم کاری سخت نام ببریم. ویژگی روکش کادمیوم در این است که، در نقطه ی ذوب پایین، زمان کوتاه به ذوب رسیدن و مقاومت بالا در برابر خوردگی در طول زمان می باشد.

در زمان استفاده از این نوع سیمجوش نقره می بایست نکات ایمنی از جمله استفاده از ماسک مخصوص را رعایت کنیم تا از آسیب های جدی به جوشکار جلوگیری کنیم و همچنین استفاده از این نوع سیم جوش نیازمند مهارت بالایی است. این نوع سیم جوش به صورت الکترودی و فیزیکی عرضه می گردد.

این سیمجوش ها از درصد ترکیبی موادی مثل ( نقره Ag که ماده ی اصلی به کار رفته در آن هاست ، روی Zn  ، مس Cu، کادمیوم Cd ) استفاده می شود. شما می توانید برای خریدی مناسب به نسبت نیاز خود با کارشناسان مجرب تهران نقره در انتخاب درست محصول مورد استفاده ی خود تماس حاصل فرمایید.

*  آلیاژ نقره با روکش بدون کادمیوم ( قلع )

با توجه به سمی بودن آلیاژ کادمیوم و احتمال بروز عوارض استفاده در هنگام جوش و یا آزاد شدن گاز سمی حتی بعد از عملیات جوش، بر اساس استاندارد ( En 1044 ) قلع را جایگزین کادمیوم در روکش این الکترود ها کرده اند. قلع نسبت کادمیوم دارای نقطه ی ذوب بیشتر و صرف انرژی برای تولید حرارت بیشتر می باشد. با افزایش خلوص نقره می توانیم به درجه ی ذوب نزدیک به کادمیوم می رسیم که استفاده از این آلیاژ هزینه ی بالا ولی از امنیت بالاتری برخوردار هستند. مواد به کار رفته شده در این نوع سیم جوش ها (  نقره Ag که ماده ی اصلی به کار رفته در آن هاست ، روی Zn  ، مس Cu و قلع و دیگر مواد ) استفاده شده است. موارد استفاده از سیمجوش نقره بدون کادمیوم به دلیل سمی نبودن و جریان الکتریکی بالا در صنایع غذایی و الکتریکی استفاده می شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانی با کارشناسان تهران نقره در انتخاب الکترود جوش نقره ی مورد نیاز خود تماس حاصل فرمایید.

*  الکترود جوش نقره با روکش فسفر

یکی از پرکاربرد ترین جنس های روکش استفاده شده در جوشکاری آلیاژ و خالص فسفر می باشد. فسفر به عنوان تسهیل ککنده ی کار و روان کننده به کار می رود. در این نوع آلیاژ نقره نیازی به فلاکس نیست. زیرا فسفر نقش اکسید زدایی از فلز پایه ی جوش کاری را انجام می دهد. از این نوع سیمجوش در اتصالاتی که فلز پایه آهنی استفاده نمی شود. از این نوع اتصالات در صنایع گرمایشی استفاده می شود. از این نوع سیمجوش ها به صورت تسمه و کلاف در بازار و موجودی تهران نقره موجود است. مخلوط به کار رفته در سیم جوش های نقره با روکش فسفردار (  نقره Ag که ماده ی اصلی به کار رفته در آن هاست ، فسفر P ، مس Cu و دیگر مواد ) استفاده شده است.

شما می توانید برای انتخاب با سرعت بیشتر و تخصصی تر با کارشناسان تیم تهران نقره تماس بگیرید.

2- سیم جوش آلومینیوم

این نوع الکترود با توجه به کاربرد بسیاری که دارد، در مطلبی جداگانه به طور کامل به آن میپردازیم. اما در اینجا اشاره ای کوتاه به آن می کنیم.

* الکترود آلومینیومی خالص

در ترکیبات این آلیاژ از 99 درصد آلمینیوم خالص و 1 درصد سیلیسیم به منظور چسپندگی استفاده می شود. که در صنایعی مثل جوشکاری بدنه تانک های حمل و نقل و وسایلی که در معرض مواد شیمیایی هستند کاربرد دارند.

* الکترود آلومینیومی با آلیاژ آلمینیوم منگنز

تحقیقات نشان می دهند که منگنز با ترکیب آلمینیوم باعث کاهش خوردگی و ساییده شدن فلزات می شود. دلیل استفاده در سیمجوش آلمینیومی هم، همین نکته است. موارد کاربرد سیم جوش آلمینیومی با آلیاژ منگنز در ساخت وسایل آشپزخانه است. که در معرض پوسیدگی و زنگ زدن هستند و همچنین محیط هایی که در معرض مواد شیمیایی هستند، می باشد.

* الکترود جوش آلومینیومی با آلیاژ سیلیسیوم

سیلیسیم به دلیل نفوذ پذیری بالا در اتصالات در صنایعی مثل خودرو سازی و کشتی سازی کاربرد فراوانی دارد.

3-  سیم جوش مسی

همانطور که در اول اشاره شد. از سیم جوش مسی نمی توان در اتصال بین دو فلز آهنی و بالعکس استفاده کرد. از مهم ترین کاربرد های استفاده از سیم جوش مسی می توان به اتصال دو قطعه مسی به هم اشاره کرد. در یک سیستم اتصالات زیادی وجود دارد. پس ایجاد یکپارچگی بین نوع فلز و سیم جوش مورد استفاده ی در اتصال بین آن ها بسیار مهم است. در صنایع حرارتی به دلیل استفاده از لوله های مسی، سیم جوش های مسی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع از سیمجوش ها را می توانیم به صورت زیر دسته بندی کنیم:

سیمجوش مسی با کادمیم و سیم جوش مسی بدون کادمیوم. که در قسمت سیم جوش نقره به صورت کامل مورد برسی قرار گرفته شده است.

ضمن تشکراز همراهیتان شما می توانید هر گونه سوال و پیشنهاد را به کارشناسان تیم تهران نقره اطلاع دهید. ما در کوتاهترین زمان با شما تماس حاصل کرده و مشکل و ابهام شما را برطرف  می کنیم.

4- سیم جوش برنجی