الکترود

همه ما در طول زندگی خود کلمه الکترود را شنیده ایم. این محصول از طرفی به یک بخش فلزی و از سوی دیگر به یک بخش غیر فلزی یا الکترولیت می ‌تواند به یک مدار الکتریکی اتصال پیدا کند. پس توسط این محصول بین دو قسمت ارتباط ایجاد می شود.  از روش های مرسوم جهت جوشکاری بوده که از دو بخش پوشش روی فلز و فلز جوشکاری به وجود می آیند. جوشکاری جهت متصل کردن چند قطعه توسط انواع آنها، جوشکاری با فعالیت پر کردن فضای خالی بین آن ها انجام می ‌شود. در حقیقت این وسیله یک سیم فلزی بوده که دور تا دور آن را پوشش فلاکس احاطه کرده است. جنس بیش تر آن ها از آهک، خاک رس و غیره می باشد. نام دیگر این محصول سیم جوش نیز می باشد

الکترود چیست؟

در جوشکاری ماده ‌ای بوده که پر کردن فضای بین قطعات فلزی و یکسان سازی جوش را بر عهده می گیرد. جنس روکش آن ها از اکسید کلسیم، خاک رس و غیره ساخته شده که با پوشش دهی کامل روی مغزی باعث اثبات آن می گردد. انتخاب الکترود جوشکاری جهت سهولت در نظافت، کیفیت و غیره بسیار ارزش دارد. برای نمونه زمان خنک شدن جوش را افزایش داده و موجب پر کردن فضای خالی قطعه جوش پس از ذوب آن می شود. همچنین روی سطح دو جهت درست کردن گاز محافظ و شکل‌گیری سرباره شناور قرار می گیرد و شکل ظاهری نوار جوش را کنترل می کند.

انواع الکترود

پس از این که به طور کامل این محصول کاربردی آشنا شدیم نوبت به بررسی انواع آن می ‌رسد. در ادامه با هر یک از انواع آنها آشنا می شویم.

الکترود نقره

یک از مدل ها، الکترود نقره است که از مهم ترین مواد اولیه بوده که در بسیاری از مشاغل مورد استفاده قرار می گیرد. از این ماده در هر شغلی جهت اتصال فلز ها و جوش دادن آن ها استفاده می کنند. این مدل انواع مختلفی دارند که از نظر فلز به کار برده شده و پوشش نهایی با هم تفاوت زیادی دارند و قیمت فروش آن ها نیز با هم متفاوت است. این مدل مهم ‌ترین متریال جهت متصل کردن دو نوع فلز محسوب می شود. زمانی که دو فلز با گرما و حرارت به یک دیگر اتصال داده شوند؛ فرایند ذوب اتفاق می افتد و در این موقعیت باید از این وسیله کاربردی تحت عنوان کاربردی ترین قطعه جهت ایجاد اتصال بهتر و پر کردن فضا های خالی بین دو فلز استفاده کرد.

 الکترود آلومینیوم

الکترود آلومینیوم برای جوشکاری با‌ کیفیت عالی در صنعت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در انتخاب این نوع از  سخت گیری بیش تری صورت می ‌گیرد که علت این امر محدودیت ها و مشکلاتی است که در زمینه جوشکاری آلومینیوم وجود دارد. این نوع از مفتول آلومینیومی تشکیل می شود که با پودر های متنوع آن را می پوشاند. با توجه به آلیاژ هایی که در این محصول افزوده می شود ویژگی های متغیر پیدا می کند. همان طور که گفتیم این نوع از مفتول آلومینیومی با پوشش های متفاوت ساخته می شود. برخی از این پودر ها از سنگ های معدنی مانند سنگ مرمر و غیره تشکیل می شوند. الکترود آلومینیومی از آلومینیوم تشکیل می شود و توسط آلیاژ هایی که به آن افزوده می ‌شود ویژگی ‌های خاصی پیدا می ‌کند.

الکترود مسی

نوع دیگر، الکترود مسی بوده که یون انتخابی جهت تعیین یون های معدنی یا همان مس در محلول می باشد. از این مدل در فاضلاب، آبکاری و فرایند های صنعتی می توان استفاده کرد.

الکترود برنجی

نوع دیگر  الکترود برنجی بوده که مهم ترین آلیاژ آن برنج می باشد. برنج از آلیاژ مس بوده و از روی، مس و گاهی هم قلع تشکیل می شود. این فلز در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی از خود مقاومت نشان می دهد. جوشکاری با این فلز کمی مشکل است. به این علت که روی در حرارت نزدیک ذوب برنج بخار می شود. برنج از ۶۰ درصد مس و ۴۰ درصد روی تشکیل می ‌شود. در هنگام جوشکاری روی به دلیل بخار شدن و اکسید روی محل جوش را تیره می‌کند و موجب مشکل تر شدن جوشکاری می ‌شود. گاز های حاصل شده نیز خطرناک بوده و باید از محل کار خارج شود. برنج را با الکترود های گرافیتی و معمولی نیز می توان جوشکاری کرد. همچنین توجه داشته باشید که در جوشکاری برنج باید از قطب معکوس استفاده کرد. با این حال برنج از فولاد و چدن ساده تر جوش داده می شود و قابلیت انبساط و استحکام آن در محل درز جوش خوب است .به علت زیاد بودن انبساط و انقباض برنج نمی توان به وسیله چند نقطه جوش آن را به یک دیگر وصل کرد. پس وسایل مخصوص جوشکاری برنج باید استفاده کرد. به صورت کلی می توان گفت که کاربرد این محصول، جوشکاری به روش اکسی استیلن است. جهت این جوشکاری از سیم های مخصوص جوشکاری برنج باید استفاده کنید.

الکترود استیل

الکترود استیل برای جوشکاری مقاطع مختلفی استفاده می شود. این نوع با توجه به خواصی که دارند طراحی شده و ساخته می شوند. برای هر مقطع استیل گرید خاصی دارد. پس باید استیل مخصوص همان گروه مورد استفاده قرار گیرد. جوشکاری استیل روشی بوده که برای اتصال قطعات با یک دیگر جهت تکمیل پروژه‌ های ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. این فعالیت با استفاده از این محصول مهیا می شود. از این مدل برای جوشکاری فولاد نیز می توان استفاده کرد. این نوع از محصولات برای عملیات جوشکاری فلزات غیر متشابه برای نمونه فولاد زنگ نزن به فولاد کربنی یا غیره مناسب بوده و به همین علت کاربرد خوبی دارند.

الکترود گرافیتی

یکی از مهم ترین موارد مصرفی جهت تولید فولاد، الکترود گرافیتی است که بدون آن خط تولید متوقف می شود.  گرافیتی قطعه ای بوده که جهت منتقل کردن جریان بالای الکتریسیته به کوره های قوس الکتریکی برای ذوب شارژ فلزی مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه در کارخانه هایی که با روش قوس الکتریکی کار می ‌کنند بسیار کاربرد دارد. این مدل در قطر های ۳۰۰ تا ۷۰۰ میلی متر و در سه نوع تولید می شوند. نوع hpدر این مدل ها از جریان بالایی جهت انجام عملیات ریخته گری و گاهی هم برای انجام عملیات در کوره قوس الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد. الکترود های گرافیتی در دو نوع با قطر کم و با قطر بزرگ تولید می شوند. دسته ای از آنها که قطر کمی دارند در کوره های قوس الکتریکی از آن ها استفاده می شود.  قطر کم آن با منتقل کردن جریان برق و ایجاد قوس الکتریکی با مواد داخل کوره که در اکثر مواقع آهن قراضه می باشد موجب ذوب آن ها می شود.

الکترود سلولزی

پوشش الکترود سلولزی از مقدار زیادی مواد سلولزی تشکیل شده است که در هنگام جوشکاری در هر موقعیتی جهت ایجاد نفوذ عالی مقدار زیاد هیدروژن را تعمین می کند. این پوشش ها رطوبت بالایی داشته و فلز جوش حاصل از آن دارای مقدار زیادی هیدروژن محلول است. پس نیاز است از روش ‌های ویژه جوشکاری استفاده شود. حتی در زمان جوشکاری با مواد نسبتاً نازک در دمای بالا کار کنید. کاربرد مهم الکترود های سلولزی در خطوط لوله نفت و گاز طبیعی با استفاده از موقعیت عمودی پایین می باشد. تفاوت این نوع با مدل های دیگر پارامتر های الکتریکی مورد استفاده در هنگام جوشکاری و همچنین پوشش آن ها می باشد. جوشکاری با نوع سلولزی باید به وسیله جوشکار با تجربه صورت گیرد. علت این است که باید بتواند جوش ها را به سرعت پشت سر هم قرار داده تا شرایط جوشکاری گرم حفظ شود و هیدروژن از بین برود. جوشکار ممکن است روی لوله با جداره ضخیم در کنترل استخراج جوشکاری به علت افزایش اندازه و خطر بیش از حد کار دچار مشکل شود. خصوصیات اصلی الکترود سلولزی میزان رسوب زیاد و توانایی استفاده در موقعیت عمودی پایین است. به همین علت عمده ترین کاربرد این مدل ها جهت خطوط لوله بین کشوری است.

الکترود چدن

الکترود چدن از آلیاژ های آهنی تشکیل می شود که خواص زیادی دارند. کار روی چدن ها در حالت جامد انجام نمی شود؛ بلکه در حالت مذاب به شکل ریخته گری صورت می گیرد. آلیاژ چدن از پر کاربرد ترین آلیاژ ها در صنعت های مختلف بوده که ویژگی هایی مثل قابلیت سیال شدن زیاد، نقطه ذوب پایین، مقاومت بالا در برابر سایش، قابلیت جذب و غیره را دارد. همچنین این الکترود در برابر شیار های سطحی حساسیت نداشته و میزان انقباض آن در زمان انجماد کم است. جوشکاری چدن به دلیل این که با فولاد تفاوت دارد ممکن است دچار اشکالاتی ‌شود. پیش از جوشکاری باید سطح خارجی از رنگ روغن و غیره تمیز شود.

بهترین مارک الکترود جوشکاری در تهران

بازرگانی تهران نقره به عنوان ارائه دهنده بهتریرن مارک الکترود جوشکاری در تهران می تواند مرجعی بسیار خوب و مناسب باشد تا محصول مورد نظر را از این فروشگاه تهیه نمایید و هم از پشتیبانی بسیار خوبی نیز برخوردار باشید.

قیمت الکترود

قیمت الکترود به انواع آن و برندی که در آن تولید می‌شود بستگی دارد. پس می توان گفت که قیمت این محصول با نوع دیگر متفاوت می باشد. البته موارد دیگری مانند سایز، حالت، استاندارد، نوع واحد و غیره نیز می ‌توانند در قیمت آن تاثیرگذار باشند. همچنین قیمت این محصول می تواند با توجه به نوسانات بازار تغییر کند. برای اطلاع از قیمت دقیق می توانید با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

02177607928

خرید الکترود

در مطلب پیش رو به طور کامل با الکترود ها و انواع آن ها آشنا شده و هر یک را مورد بررسی قرار دادیم تا شما عزیزان بیش تر با آن ها آشنا شوید. حال می ‌خواهیم به موضوع انتخاب و خرید الکترود بپردازیم. برای خرید این محصول پیشنهاد ما به شما فروشگاه بزرگ تهران نقره می باشد که سالیان سال است که در این زمینه فعالیت دارد و از افراد مجرب در زمینه کاری خود بهره می برد تا بتواند بهترین نوع خدمات را به شما ارائه دهد.

الکترود 7018 چیست

اين الکترود پرمصرف ترین الکترود کم هیدروژن است . الکترود E7018 از نوع کم هیدروژن بوده، برای جوش کاری در همه حالتها با جریان متناوب یا جریان مستقیم قطب معکوس ( الکترود مثبت ) مناسب است و 25 تا 40 درصد پودر آهن در روپوش دارد